Vroeger was het iets bijzonders. Als je zei dat lippen opvullen iets was waar je wel heil in zag, dan werd je toch wel door het gros van de mensen met gefronste wenkbrauwen aangekeken. Lippen opvullen plan je tegenwoordig gewoon in tussen je dagelijkse beslommeringen. Het is heel gewoon geworden en lippen opvullen is al lang niet meer iets voor alleen mensen die ouder worden en om die reden minder volle lippen krijgen.

Lippen opvullen is iets normaals geworden

Natuurlijk wil iedereen bij voorkeur volle lippen. Die zorgen namelijk voor een mooiere uitstraling van je gezicht. Nou is niet iedereen gezegend met volle lippen en als je ouder wordt weet je zeker dat de lippen een minder gevulde indruk zullen maken. Daar is iets aan te doen: lippen opvullen. De ingrepen zijn tegenwoordig zo gewoon en zo veilig, dat er echt niemand van de vrijwillige thuiszorg hoeft komen kijken hoe het na de ingreep gaat. Het is zo gewoon geworden dat je lippen opvullen tussen de middag in de pauze van je werk kunt laten doen om vervolgens weer aan het werk te gaan.

Lippen worden ouder en daardoor minder vol

Het verouderingsproces is meedogenloos. Daar doe je niet zoveel aan. Je kunt met lippen opvullen dus wel iets doen aan de gevolgen die het ouder worden op je lippen heeft. Lippen opvullen is echter ook bij jongere mensen een populaire behandeling. Niet omdat ze zien dat de lippen in gezondheid afnemen en ouder worden. Deze doelgroep wil gewoon vollere en daarmee ook zwoelere lippen. En ook dan kan met de behandeling die lippen opvullen heet.

Injectie precies op de liprand

Doorgaans krijg je met lippen opvullen te maken met fillers van hyaluronzuur. Dit is een uiterst veilige filler die in de bovenlip op de liprand geïnjecteerd wordt. Dat is precies de overgang van de lippen en de huid. De behandeling die lippen opvullen heet is de afgelopen jaren sterk gegroeid in kwaliteit en veiligheid. Check wel altijd eerst of je te maken hebt met een specialist die gecertificeerd is en de behandeling ook daadwerkelijk uit mag voeren.

Pin It on Pinterest