We vinden het erg fijn om te kunnen melden dat wanneer je last hebt van hangende oogleden dit helemaal geen probleem hoeft te zijn, want je kunt ze namelijk weer strak krijgen wanneer je naar de cosmetische kliniek gaat die gespecialiseerd is in een ooglift. We nemen in deze tekst graag met je door wat het precies inhoudt en hoe jij ervan zou kunnen profiteren. Lees daarom snel verder en doe je voordeel met de info die we jou in deze blog geven.

Hangende oogleden en wallen 

Het is mogelijk om met een ooglidcorrectie hangende oogleden of wallen te laten verwijderen en weer goed te krijgen zoals het altijd was. Het kan heel vervelend zijn als je er last van hebt. Omdat je bijvoorbeeld bij het lezen dan minder goed kunt zien of hoofdpijn krijgt erdoor.

Het goede nieuws is dat de problemen eigenlijk geen problemen meer hoeven te zijn omdat er behandelingen zijn die ze kunnen verhelpen.

We noemen dit een ooglift of ooglidcorrectie.

Hoe het zit met de vergoeding van oogliften?

Wanneer je een medische behandeling laat doen, is het wel fijn om te weten of je ook daadwerkelijk een vergoeding krijgt voor de te maken kosten. In het geval van een correctie van het bovenste oogleden is het mogelijk om op basis van bepaalde criteria een vergoeding te krijgen voor deze ingreep uit de zorgverzekering. Voor het onderste ooglid geldt dat het vaak uitsluitend voor esthetische doeleinden gecorrigeerd wordt. Dit maakt dat de correctie van het onderste ooglid in de meeste gevallen niet door de zorgverzekering wordt vergoed. Wat eventuele opties van bijverzekeren zijn, zul je met je zorgverzekeraar moeten overleggen.

Het is goed mogelijk om een behandeling te laten doen als je last hebt van hangende oogleden of wallen. Zo hoef je er niet langer meer rond te lopen en er problemen mee te hebben, dat is natuurlijk een stuk fijner dan er je de hele tijd druk overmaken. Lees ook even de andere blogs op onze sites, daar vind je behoorlijk wat informatie waar je je voordeel mee kunt doen.

Pin It on Pinterest